Grafische rekenmachine nodig voor bijvoorbeeld school? Hieronder vind je meerdere grafische rekenmachines, die geschikt zijn voor school. Elke rekenmachine die hieronder staat is ook toegestaan bij je examen. Deze rekenmachines van bekende merken zoals Casio en Texas zijn vaak verplicht op de middelbare school. Je hebt ze bijvoorbeeld nodig voor wiskunde of natuurkunde. Met de rekenmachine kun je uitgebreide berekeningen maken. Ook kun je statistieken berekenen, grafieken ontwerpen, tabellen maken en meer.

Grafische rekenmachine Grafische rekenmachine Grafische rekenmachine Grafische rekenmachine Grafische rekenmachine Grafische rekenmachine

Verschillen tussen de rekenmachines

Er zijn uiteraard welverschillen tussen de bovenstaande rekenmachines. Zo hebben niet alle grafische rekenmachines een kleurenscherm, en werkt de ene rekenmachine op een accu en de andere op een batterij. Verder zitten er ook verschillen in de snelheid en variëren de rekenmachines van gewicht. Uiteraard is ook het merk (Casio of Texas) belangrijk.

Grafische rekenmachine voor examens

De rekenmachines zijn door het College van Examens goedgekeurd voor de officiële Nederlandse Centrale Examens. Ideaal voor het gebruik op school dus!

Online rekenmachine

Wil je snel en online een eenvoudige berekening maken? Dat kan natuurlijk via onze online rekenmachine.